Продавець Інтернет-магазин Техновектор розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
606 відгуків
Інтернет-магазин Техновектор
+380 (68) 286-13-32
+380 (93) 205-85-49

Автоклав ЕЛЕКТРИЧНИЙ Харків на 14 літрів банок + ГРАДУСНИК

вверх
  • Автоклав ЕЛЕКТРИЧНИЙ Харків на 14 літрів банок + ГРАДУСНИК, фото 3
  • Автоклав ЕЛЕКТРИЧНИЙ Харків на 14 літрів банок + ГРАДУСНИК, фото 4
  • Автоклав ЕЛЕКТРИЧНИЙ Харків на 14 літрів банок + ГРАДУСНИК, фото 5
  • Автоклав ЕЛЕКТРИЧНИЙ Харків на 14 літрів банок + ГРАДУСНИК, фото 6
  • Автоклав ЕЛЕКТРИЧНИЙ Харків на 14 літрів банок + ГРАДУСНИК, фото 7
вниз
Автоклав ЕЛЕКТРИЧНИЙ Харків на 14 літрів банок + ГРАДУСНИК

4 390 ₴

  • В наявності
Автоклав ЕЛЕКТРИЧНИЙ Харків на 14 літрів банок + ГРАДУСНИК
Автоклав ЕЛЕКТРИЧНИЙ Харків на 14 літрів банок + ГРАДУСНИКВ наявності
4 390 ₴
+380 (68) 286-13-32
  • +380 (93) 205-85-49
+380 (68) 286-13-32
  • +380 (93) 205-85-49
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Призначений для приготування м'ясних, рибних, овочевих і фруктових консервів у домашніх умовах.

Розрахований на 14 банок по 1 літру або на 20 банку по 500 мл. У комплект входить: термометр і манометр.

Потужність автоклава 2,2 кВт. Обладнаний регулятором температури від 30 до 150 градусів.

Підготовка до роботи:

1 Встановлюємо манометр

2 встановлюють запобіжний клапан

3 заповнюємо на 1/3 стійку термометра машинною оливою і встановлюємо термометр

4 Улагоджуємо на дно автоклава щільну тканину (мішковину або джинс) у 2-3 шари

5 Ставимо заповнені та закочені банки (літрові в 2 ряди по 5 штук  політрові в 3 ряди по 7 штук) між собою і між рядами банки нічим не переладжувати

6 заповнюємо автоклав водою так, щоб верхня банка була покрита водою шаром 1.5-2 см

7 Закриваємо кришку автоклава та автомобільним насосом накачуємо тиск 1.5 атм і візуально за допомогою мильної піни, а також на слух перевіряємо автоклав на предмет герметичності (особливо в місцях встановлення манометра та запобіжного клапана)

Герметичність автоклава має дуже велику роль (вона обов'язкова)

Банки не мають мати ні тріщин ні бульбашок повітря в склі (іначі вони поплескаються)

8 Нагріваємо автоклав так, щоб температура досягла 100 градусів і з цього моменту засідаємо час (час варіння 15-20 хв залежно від вогню та продукту консервування) температура під час варіння може піднятися до 110-120 градусів, а тиск до 5-7 атм

9 Вимкнувши автоклав  даємо йому охолонути до температури 30 градусів (не допускайте різких перепадів температури — може статися розгерметизація банок)

10 Тільки після охолодження через золотушник обережно витратите повітря і відкрийте автоклав

Рекомендуємо для отримання досвіду з роботою автоклава  зробити пробне консервування  1-2 банки.

Характеристики
Основні атрибути
Джерело нагрівуЕлектричний (ТЕН)
ТипАвтоклав
Споживана потужність2.2 кВт
МатеріалВуглецева сталь
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 4 390 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner