Автоклав — герметичний апарат для різних операцій, що вимагають нагрівання під тиском вище атмосферного.
Автоклав призначений для роботи в домашніх умовах:
— як стерилізатор харчових продуктів для стерилізації та консервування м'яса, птиці, риби, овочів, фруктів, соків, компотів, паштетів та інших продуктів у натуральному соку без застосування консервантів, розфасованих та укупорених сирими в скляні банки.
Високотемпературні режими стерилізації дають змогу:
- надійно знищувати бактерії, наявні в консервованих продуктах;
- зменшити час термооброблення, що підвищує якість консервованої продукції;
— збільшити термін зберігання продукції.
Технічні характеристики:
- Внутрішня місткість камери, л, не менш ніж 36
- Габаритні розміри, мм, не більш ніж h=621, Ø=320
- Маса, кг, не більш ніж 14,7
- Робочий тиск, МПа 0,32-0,4
- Температура стерилізації, °С 110-120
- Тиск відкривання клапана запобіжного, МПа 0,55 (+0,05)
- Місткість: 0,5 л. банок - 24 шт; 1 л. банок — 14 шт.
- Матеріал корпусу Неіржавка сталь
До комплекту постачання автоклава входять:
- Кришка — 1 шт.
- Корпус — 1 шт.
- Прокладка гумова — 1 шт.
- Посібник з експлуатації — 1 шт.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | СОВЕК |
Країна виробник | Україна |
Тип | Автоклав |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Джерело нагріву | Зовнішній |
- Ціна: 5 500 ₴