Вафельниця електрична Ласунка ЕВ-1 Дніпропетровськ
Вафельниця електрична "Ласунка" — істинно «радницька» вафельниця, яка поверне Вас в СРСР і нагадає смак дитинства.
Електровафельниця призначена для випікання тонких хрустких вафель. За допомогою "Ласунки" ви приготуєте смачний і недорогий десерт дуже швидко (хрусткі вафлі зі згущенням, з варенням, з кремом тощо)
Вафельниця набула своєї популярності ще в радянські часи та досі залишається улюбленицею сучасних домогосподарок. Поряд з іншими вафельницями, електровафельниця «Ласунка» — це справжня вафельниця, виготовлена за радянськими стандартами.
Електровафельниця «Ласунка» використовується як у побуті, так і з комерційною метою (кафе, кулінарії, столові та інші підприємства громадського харчування).
Вафельниця зроблена в металевому корпусі з термостійким полімерним покриттям, що неабияк збільшить термін експлуатації та полегшить експлуатацію. Усередині електровафельниці використані 2 нагрівальні елементи, що дає змогу досягати рівномірного ступеня пропікання вафлі — зверху та знизу.
Призначена для випікання вафель у побутових умовах. Живлення: 220 В, 50 Гц; Ном. споживана потужність: 1 кВт; Розміри робочої поверхні: 19х15 см; Час нагрівання до 175 °C: не більш ніж 8 хв; Розміри: 200х160х95 мм; Вага: 2,1 кг. У комплекті: електровафельниця, інструкція з експлуатації з рецептами вафель і крему.
Рецепт Вафлі «Хрумкі»
Інгридієнти:
борошно — 1 склянка
вершкове масло або маргарин — 200 г
яйця — 4 шт.
цукор — 1 склянка
Спочатку збийте яйця з цукром, потім додайте розтоплені вершкові олії, поступово вливаючи його тонкою стружкою й помішуючи. Потім збийте все це міксером на невеликій швидкості до отримання однорідної маси. Після цього прогрійте електровафельницю до робочої температури, змащуйте обидві робочі поверхні олією. Змащувати вафельницю потрібно тільки перед першою вафлею, потім уже не потрібно. Після того як вафельниця розігрілася, можна братися до випічки вафель! Вилийте на нижню частину вафельниці 3-4 столових ложки тіста, після чого закрийте її на 1-3 хвилини. Потім ви можете відкрити електровафельницю та зняти вафлю, але потрібно відразу згорнути її трубочкою, інакше коли вона охолоне — вам цього не вдасться, оскільки вафля стане ламкою. Також ви можете зробити вафлі з начинкою — після того як вафля охолоне, заправте її вареною згущеною згущеною гумкою, джемом або кремом.
Вафлі готові, приємного апетиту!
Основні атрибути | |
---|---|
Гарантійний термін | 12 міс |
Стан | Новий |
Споживана потужність | 1000 Вт |
Тип приладу | Вафельниця |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 1 170 ₴